Verslagje Amsterdam, 16 oktober 2011
Geschreven door Tineke Heres   

Ik loop tegen de klok, mijn benen lijken verdoofd en het lijkt wel of ik niet meer vooruit kom
.

Voor mij weer een hele uitdaging en ik heb al een hele tijd een streeftijd in mijn hoofd. Zou het dan toch nog mogelijk zijn om 4.45 uur te halen?
Het weer is goed, heel goed. Wel even kleumen in het startvak. Maar om in het Olympisch stadion te staan geeft al een kick. En dan mogen we los. Rustig opbouwen. Laat al die anderen maar lopen, die haal ik straks wel weer in. Ik ga voortreffelijk en heb er veel plezier in. Na 30 km ga ik versnellen en het voelt nog steeds goed. Proberen om dit de volgende 10 km vol te houden en daarna is het nog maar 2 km en het moet gewoon lukken!!
Maar na 40 km loopt het nog even behoorlijk omhoog en hakt er goed in. De benen krijgen het nu toch wel behoorlijk voor de kiezen. Rustig door lopen en vooral niet wandelen, zoals zovelen. Nu wordt de tijd wel heel belangrijk, kijk constant op mijn horloge.
Het Olympisch stadion in, oei nog een lastige drempel, die neem ik voorzichtig om toch vooral in de laatste meters geen kramp te krijgen. Ik loop tegen de klok, mijn benen lijken verdoofd en het lijkt wel of ik niet meer vooruit kom. Mijn hartslag schiet omhoog en ik heb maar één doel, ik moet zorgen dat ik bij de finish kom.
En dan druk ik mijn horloge in op 4.45. Yes!! het is gelukt en ik ben maar wat blij. En het maakt mij niet meer uit of ik een week niet kan lopen, maar dat valt ook wel weer reuze mee. 

Iedereen bedankt voor de telefoontjes, mail, sms-jes en .......de bloemen. Bedankt!!
Ik heb dit zeer op prijs gesteld.

Tineke

Amsterdam_Bloemen2011_klein


Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2022  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst