22e Stadsparklopen, Groningen, 17 maart en 17 februari 2013
Geschreven door Michel,Piety en Menno   

Stadsparkloop17maart2013
Foto: van MijnAlbum.nl - fotograaf Toli Schanssema, met dank, 17 maart '13
Groningen Atletiek organiseert al jaren de Stadsparklopen. Dit jaar voor de 22e keer, elke keer de 3e zondag van de maand nov t/m maart.
17 februari: de verslagjes van Menno, Piety en Michel.
17 maart: verslagje van Michel.
Uitslagen worden niet gegeven, want 't zijn uiteindelijk trainingsloopjes.


Michel:

Vandaag niet veel LBers aan de start bij de Stadsparkloop: Kees, Tom en Michel.
Voor mij zelf is het een bij komen van Garrelsweer. waar ik het zwaar had.
De eerste kilometers in het Stadspark zijn ook weer zwaar de benen willen niet zo maar. Na 3 km kom ik weer in mijn tempo. Door regen, hagel en natte sneeuw doen Tom en ik de 10 km. Het gaat weer lekker. Na de 10 km een lekker bakje thee. we krijgen deze keer een sjaal en een paar pennen.
En het was weer gezellig met Tom. Weer een trainingsweek voorbij. Hamburg komt steeds dichterbij.
 
Michel


Menno:
Ik las net twee verslagjes van de Stadsparkloop van gisteren. Ik ben ook geweest. Het was ideaal weer en het is altijd een prima en leuke trainingsloop. Ik wil de halve marathon van Haren doen en drie weken vantevoren even kijken of de vorm er een beetje is. Ik had 1 uur 3 minuten over 16 km (dezelfde tijd als in november vorig jaar) en heb lekker ontspannen gelopen. Ik ga in Haren toch maar even kijken of aan dat clubrecord 55+ van Harry nog iets te doen valt voordat ik 60 ben. Want dan lukt het natuurlijk niet meer.
 
Groeten,
Menno

Michel:
Al loop ik al jaren bij de loopgroep en nooit hebt ik de stadsparkloop gedaan. Dus zaterdag de afspraak gemaakt met Tom om toch eens die richting op te gaan.

Tom loopt hem al jaren samen met zijn buurvrouw. Het was lekker loop weer jammer dat er geen zonnetje bij was.
In een lekker ontspannen sfeertje kan je rondjes lopen. ik hebt gekozen om totaal 10 km te lopen op uitloop tempo. Er waren een aantal clubgenoten ook op deze loop afgekomen.
Het was ontzettend leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Je ziet mensen lopen van jong tot oud.
En ik denkt dat deze loop zo leuk maakt om mee te doen. We kregen na de loop nog een leuk tasje om je spullen in te doen, handig tijdens de marathon .
 
Michel

Piety:
Klein verslagje. Samen met Kees en David naar de Stadsparkloop. Daar zagen we ook Sander en zijn vader, Henk Huitsing, Henk Damminga, Michel Mooiman en nog een LBer waarvan ik de naam niet weet. Dus de LGB was goed vertegenwoordigd deze zondagochtend. Voor mij de eerste keer hier dus ik liet me verrassen. Ik ging voor de 7km als trainingsloopje. Mooi parcours, lekker in de natuur, even om de kinderboerderij heen en aan het eind vd ronde nog een 'heuveltraining' en dan weer opnieuw voor de volgende ronde, samen met Henk H en Kees op pad gegaan en lekker de 7km afgelegd, Kees zette nog even de sokken erin voor nog een rondje. Henk en ik gingen vast aan de thee. Sander was alweer onderweg naar Bedum. Even later druppelden de andere LB-ers die 10km hadden gedaan weer binnen. Nog een kop koffie en weer op naar huis. Ik vond het leuk en voor herhaling vatbaar.

Piety
Reacties (4) Geen reacties meer mogelijk
1 maandag 18 februari 2013 22:43
Harry Rutgers
Beste Menno,voor jou gaat de tijd dringen om een club record te lopen bij de 55+.
Ik hoop dat het in Haren gaat lukken SMILEYS_EVILIk heb nog een paar jaartjes om het weer van je af te pakken. SMILEYS_VERY_HAPPY

groeten Harry
2 dinsdag 19 februari 2013 22:38
Menno Fritsma
Hallo Harry, dan wens ik jou op mijn beurt veel succes toe om het clubrecord weer van mij over te nemen! Oh, maar ik loop nu geloof ik wat op de zaken vooruit.

Groeten van Menno
3 zaterdag 23 februari 2013 10:43
Edward
Beste Menno en Harry,
Doen jullie wel een beetje rustig aan zodat er straks, als jullie gepensioneerd zijn, ook nog wat voor mij te halen is?
4 zondag 24 februari 2013 22:48
Menno Fritsma
Beste Edward,
We laten wat minder gangbare afstanden en freaky afstanden, zoals de marathon, voor jou liggen. Hoewel, laat ik voor mijzelf praten. Misschien denkt Harry er heel anders over.
Groeten van Menno

Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2022  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst