Verslagje Stedum, 11 mei 2013
Geschreven door Michel   
Thom Snijder die onder de 50 min wilde lopen: leek me een strak plan om met hem mee te lopen.
Afgelopen donderdag was ergeen training. Dus besloot ik op hemelvaartdag mee te doen aan de nrr 2013. Tocht van 75 km gefietst eigelijk totaal 99 km. Mooie ervaring door het Groningse landschap te fietsen.
Na een dagje rust mocht ik zaterdag alweer aan de bak voor de Stemer Omloop. Ja hoe zouden mijn benen reageren na de fietstocht. Thom Snijder die onder de 50 min wilde lopen: leek me een strak plan om met hem mee te lopen.
Het was druk in Stedum want om 17.10 werd het startschot gegeven. Kwam dit omdat het rond 16u weer droog werd en het zonnetje voorzichtig begon te schijnen? Er waren veel LBers aanwezig in Stedum. Ook de de koplopervan het clubklassement Henk van Til was aanwezig. En zo maakt de buurtcontactloop voor ieder wat wils. De eerste 2,5 km lekker door het dorp lopen maar langs het spoorlijn staat altijd zo harde wind; ook deze keer. Hou Tom uit de wind.
Ik zie mogelijkheden om zijn pr aan te scherpen. We lopen rond de 4 min 46. Tegenwind wat langzamer en wind mee wat sneller. De tweede ronde zet ik iets aan om Tom onder de 48 min krijgenn. Tom doet het super en geeft alles. Ja je moet het zelf doen. De finish komt in zicht en Tom geeft alles. Met een mooie laatste km van 4.26 loopt Tom nieuwe pr van 47 min en 35. Gefeliciteerd je hebt het super gedaan!
Ook Erik, Marco, David gefeliciteerd met jullie nieuwe pr. Ik hebt volop genoten vandaag als haas voor Tom  en finish in dezelfde tijd als Tom.

Groetjes,
Michel

Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2022  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst