40e City-Pier-City Loop, CPC, Den Haag, 9 maart 2014
Warme CPC velt Michel..

Vorig jaar liep Michel in Den Haag een PR in de CPC (1:41:15). Die PR staat tot vandaag nog steeds.
De afgelopen weken heeft hij specifiek en doelgericht getraind voor deze wedstrijd. Uiterst gemotiveerd (dat is hij altijd!) en enthousiast als altijd stond hij op de eerste warme zondag van 2014 om 14:30u in startvak B. 't Moest gaan gebeuren! Liefst onder de 1u40 min.
Tja, en dan is het warm.... op 10km: 47:41, goed voor 1:40:37 als eindtijd. 't Tweede deel is sneller dan 't eerste gedeelte, dus............
Maar vandaag niet voor Michel. Zijn benen 'lopen vol', kortom 't lukt niet. Tja.... gewoon toegeven en uitlopen.
Respect! Volgende keer beter!
Olfert Molenhuis liep: 1:07:24 en Erben Wennemars: 1:28:24. Beiden hadden ook een (stevig) verval in de tweede helft...
Krantenartikelen
21.1 km
netto
Michel Mooiman
1:48:06


LINK naar de website van de CPC

Lijkt wel een F1-wagen met een lekke band. Ik kom bijna niet meer vooruit.....

Een hele berg zie ik wandelen en klagen dat ze dorst hebben.
Lees verslagje van Michel>>>
Eindelijk is het dan zover de 40e editie van de CPC-loop.
Een weekendje naar mijn vriend Ruud. Zaterdags nog heerlijk genoten op de boulevard van Scheveningen. Lekker op een terrasje gezeten. En 's avonds nog even op de website gekeken wat mijn clubgenoten gedaan hadden. En dat gaf me extra kracht om zondags een mooie prestatie neer te zetten.
Zondag is het zover: de CPC-loop. We gaan er rustig heen. Het lijkt erop dat de warmte mee valt. 3 haltes met de tram zijn we op het Malieveld en dan vernemen we het: de warmte slaat toe. Om 14.30 is het startschot. Bart die nog berichtje had gestuurd. Denk bij de start aan hem.
De start is een chaos iedereen duwt maar daar kom ik niet voor: ik wil proberen een nieuwe pr te lopen. Na 6 km de eerste drinkpost goed drinken. Na 10 km kom ik door in 47:41 dus dat gaat lekker. Bij de 11 km weer een drinkpost. Maar dan gebeurt het: mijn benen schieten vol. Lijkt wel een F1-wagen met een lekke band. Ik kom bijna niet meer vooruit. Even goed drinken en dan doorgaan. Gelukkig ben ik geen F1-wagen dus kan ik door. Bij de 13 de volgende drinkpost ga maar rustig aan doen. Denk: over 3 weken Diever, spaar me maar een beetje. Het pr-verhaal hebt ik allang uit mijn hoofd gezet. Na de 13 komen er geen drinkposten meer. Daar kwam ik achter toen ik een man vroeg waar de volgende is. Slecht van de organisatie om bij warm weer tussen 13 en 21 km geen drinkposten neer te zetten. Het warme weer kwam niet onverwachts. Een hele berg zie ik wandelen en klagen dat ze dorst hebben.
In 1.48.06 kom ik binnen. Later zie ik Ruud met paar van zijn clubgenoten. De meesten hebben in het 2e deel flink moeten inleveren. Een mooie medaille van de 40e CPC-loop. Ik hebt gestreden en geprobeerd maar deze keer heeft de warmte gewonnen. De eerste dag dat het goed warm was, ja daar moet je ook als mens aan wennen. Op naar Diever waar ik ook veel zin in hebt.

MichelZie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2021  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst