Laatste loop 2014, 29 december 2014
Geschreven door Eleonore, foto's: Saskia   

Foto's: Saskia v.d. Gronde, KLIK voor vergroting.

Op maandag 29 december hadden de beide loopgroepen zich verzameld. Rond 14.00u zou de start zijn, na enige twijfel of iedereen wel aanwezig was zijn we vertrokken. Vooraan liep een groepje snelle wandelaars, de middenmoot deed het wat rustiger aan. Dit moest ook wel,want het was toch nog oppassen geblazen: hier en daar was het glad.
Een mooi wandelpad langs de rechterkant van het Boterdiep en een stukje Bedumerbos. Al gauw daarna kwamen we te lopen in de zon, ook al heeft ie niet meer zoveel kracht, toch ziet de omgeving er dan wat vriendelijker uit.
We hielden goed de pas erin, aangemoedigd door onze trainster. Stilletjes begonnen we te verlangen naar de warme chocolademelk met krentenbrood. Na enige Groninger landwegen rondom Bedum en in het zicht van de haven, kwamen we wel voldaan terug.
p.s. bedankt Piet voor de heerlijke appeltaart.
Hier werden we getrakteerd, het was ons laatste loopje van 2014, ook verwelkomden ons enige thuisblijvers, en dat niet alleen, voor volgend jaar kunnen we alle loopjes bijhouden in een passend boekje. Over een jaar zullen we zien wie, wat en hoeveel een ieder heeft gelopen.

Voor volgend jaar:voor iedereen een gezond en sportief 2015, we houden de pas erin!

Groet,
Eleonore
Zie ook deze artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2023  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst