De Vierdaagse van Nijmegen PDF

Bert voltooit voor de 4e keer de Vierdaagse! Klasse!

Verslagjes en foto's van wandelaar Bert Bos


4daagse-dag4-7 klein Vrijdag, dag 4, de laatste dag!

Vandaag gaan we de vierde dag in. Een mooie etappe die uiteindelijk over de Via Gladiola eindigt.Wat een feest. De laatste 10 km is alleen maar muziek en publiek. Lekker wandelen is niet meer mogelijk. Maar dat geeft ook niets want dat kruisje is dan al in de pocket. Al met al een week om niet snel te vergeten. 200 km in 4 dagen en de benen voelen nog goed. Ik ben dik tevreden. Volgend jaar is er een jubileumjaar, 100e editie. Ik hoop dat ik dan weer mee mag doen want dan moet iedereen mee loten voor een startbewijs. Wordt nog even afwachten..

Groeten van Bert.

KLIK op de foto's voor 'n vergroting
Donderdag, dag 3

De derde dag zit erop. De zeven heuvelenroute vind ik persoonlijk de mooiste etappe van de vierdaagse. Het parcours was behoorlijk zwaar maar de omgeving maakt een hoop goed. Ook nu ben ik weer goed uit de strijd gekomen. Vroeg opstaan begint nu wel zijn tol te betalen. Morgen gaan we de laatste dag in, met als afsluiting de via gladiola. Ik zie er naar uit.
Tot morgen,
Groet Bert.

KLIK op de foto's voor 'n vergroting


Woensdag, dag 2
De honderd zit erop en ik begin me zo een beetje een ultraloper te voelen. Of moet ik zeggen een ultrawandelaar, haha. Vandaag was een mooie loopdag, geen regen gehaden tegen de middag scheen zelfs de zon overvloedig. Zo vaak dat het toch weer erg warm werd. Ik ben wederom goed uit de strijd gekomen. Een heel klein blaartje,  maar dat stelt niets voor. De route van vandaag was wederom weer erg mooi. Het is zeker een aanrader om aan dit evement een keer te gaan mee doen. Morgen gaan we de zeven heuvelen beklimmen. Ik zal jullie dan na afloop op de hoogte brengen van mijn bevindingen. Voor nu ga ik weer lekker op tijd slapen om morgenvroeg weer fit aan de start te kunnen verschijnen.

Tot morgen, Bert.

KLIK op de foto's voor 'n vergroting


Dinsdag, dag 1
Even een kort verslagje van de 1e dag van de Nijmeegse vierdaagse. Vandaag moest het gebeuren, 4 dagen 50 km lopen. De eerste dag is nu achter de rug en zonder blaren verlopen. De start was om 4 uur en het weer was wat regenachtig. Maar in de loop van de ochtend klaarde het flink op en s'middags was de temperatuur al gauw opgelopen naar de 25 graden. De route was super en had veel bezienswaardigheden. Om 15 uur waren we weer terug. De volledige afstand van vandaag was ruim 52 km. Morgen gaan we weer fris van start. Maar nu is er tijd voor rust.Straks lekker op tijd naar bed want morgen moeten we weer om de zelfde tijd vertrekken. Morgen opnieuw een klein verslagje van de tweede dag.

Groet Bert

KLIK op de foto's voor 'n vergroting


Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2023  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst