Oude loopkleding? Goed doel! PDF
Geschreven door Peter Pettinga (tip)   
Loopgroep Astrea heeft een actie voor AfrikaSport.

Er zijn vast genoeg leden die nog wel ergens shirtjes hebben liggen die nooit worden gedragen.
Peter Pettinga kan het op donderdag meenemen en afgeven bij Astrea.
Alvast bedankt!

Op hun website staat te lezen (link):

Loopgroep Astrea begint een actie voor sportend Afrika. De bedoeling is om zoveel mogelijk functionele shirts te verzamelen en deze ter beschikking te stellen aan AfricaSport (www.AfricaSport.nl). De loopgroep brengt zelf haar oude loopshirts in.


AfricaSport ondersteunt mensen in Afrika (locale initiatieven) die jongeren en ouderen de mogelijkheid bieden aan sport te doen en die over onvoldoende ondersteuning beschikken om hun activiteiten uit te bouwen.
Maar misschien heb jij ook nog wel (oude Astrea)loopshirts. Bij deze roepen we je daarom op om je kledingkast(en) op te ruimen en alle oude loopshirts mee te nemen naar de loopgroep. Het gaat niet om t-shirts maar functionele loopshirts. Heb je nog andere overbodige loopkleding dan kun je die natuurlijk ook meenemen.
In de hal van ons clubgebouw zetten we een grote mand neer waar je je kleding in kwijt kunt. Wij zorgen er voor dat alles bij AfricaSport terecht komt. En wie weet lopen er over een aantal maanden diverse Afrikaanse atleten in Astrea tenue over de sportvelden en door de straten.
We willen de kleding half september versturen. Tot die tijd kun je op een van de trainingsavonden je spullen inleveren.

De Astrea kledingcommissie


Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2023  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst