Verslagje Ameland, 12 december 2015
Geschreven door Michel   

Na een jaar blessureleed is dit de eerste wedstrijd van het jaar voor mij. En.... de spreuk van het jaar is.........

De laatste jaren gaan we met groepje naar Ameland. Gelukkig behoor ik ook tot deze groep. Vroeg bedje uit om de boot van half tien te halen. We zijn dit jaar met 9 LBers op de deze boot, dus heel erg gezellig. Thom doet voor het eerst mee en loopt met mij mee. Na een jaar blessureleed is dit de eerste wedstrijd van het jaar voor mij. De boot zit tot zijn nok toe vol. En Sander zit op de tocht. De deur ga wel open maar hij gaat bijna niet dicht.
Op Ameland aangekomen is het eerst een shopuurtje, waar Bert en Sabina nog de laatste mode in kopen. Daarna even gezellig een kopje koffie drinken, shirt ophalen en dan naar de sporthal. Dit jaar doen Rieta, Bert, Sabina, Jurgen,Sander aan de 10 km mee en Thom, Marieke, Peter, Jogchum en ik aan de halve mee.
De 10 begint 20 min eerder dan de halve dus kunnen we mooi nog even naar iedereen kijken. Wij starten om 13.45. Ik loop samen met Thom en ik hebt geen hoge verwachtingen - lekker lopen. We zien wel. Eerst door het bos, dan 2 keer het strand op en neer en door de duinpaden. Maakt deze loop wel lastig maar ook mooi. Via de dijk weer terug naar Nes. Kan een heel verhaal over de loop houden, maar ik denk zo: loop hem volgend jaar ook gezellig mee.
Ik was super trots op mijn eindtijd en ik denk iedereen wel zowel bij de 10 als bij halve, Harm liep een supertijd en zijn vriendin Daniėlle ook. Daarna met de boot van half 6 terug om lekker after eten bij de Klaver. Mijn vriendin de serveerster was er niet meer; zij heeft voor een andere carričre gekozen. Nasat iedereen lekker heeft gegeten gingen we weer naar huis - was om 23.30 thuis.
Een hele leuke dag gehad  en iedereen was super blij. Denk dat de meeste volgend jaar weer mee doen .
En.... de spreuk van het jaar is:
Je kan geen twee keer een wedstrijd lopen in het weekend, maar je kan wel andere dingen twee keer in het weekend doen!

Aldus:
Michel

Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2022  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst