Verslagje Gorredijk, 31 december 2015
Geschreven door Michel   
De eerste 4.5 km zijn zwaar en hoop mensen ontploffen op dit stuk........ Laat die oliebol maar even zitten........
Op de laatste dag van het jaar 2015 is er een leuk loopje in Gorredijk. Op advies van Eddie en Carla ga ik ook dit jaar mee.
We komen aan in Gorredijk , en de man die commentaar geeft bij de kids run spreekt andere taal dan ik. Binnen gekomen is het goed georganiseerd. Alles op naam en je wordt vriendelijk geholpen. Er zijn diverse afstanden en daarom zijn er veel op afgekomen. Er staan dit jaar 13 LBers aan de start. Het is een snel parcours maar er een hindernis vandaag: de wind.
Op de 10 km heb je zeker de eerste 4.5 km wind tegen en daar vergissen zich hoop in.
De start is om een 14.00. Eerst dacht ik rustig aan maar als de eerste km in 4.55 gaat blijf ik doorgaan. Neem wel wat gas terug en zie Lianne en Carla al voorbij rennen. Zij gaan voor een nieuwe PR. De eerste 4.5 km zijn zwaar en hoop mensen ontploffen op dit stuk.
Door een stukje bos en dan weer terug naar Gorredijk. En voor de wind zie je pas hoeveel mensen zich hebben op geblazen. Bij de finish aan gekomen zit ik aardig stuk maar met een tijd van 52.02 ben ik zeer tevreden. Carla en Erik vangen mij op. In de sporthal aangekomen kan je een lekkere oliebol krijgen. Laat maar even zitten. Na het douchen even gezellig na praten met iedereen. Carla, Lianne en Erik Stam gefeliciteerd met jullie PR!. En iedereen bedankt voor de gezellige dag. De organisatie was heel erg goed.
Wens ik bij deze iedereen een gezond, sportief loopjaar, maar vooral ook een blessure vrije jaar 2016.

Groet,
Michel

Zie ook deze artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2022  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst