Hamburg Marathon, 17 april 2016
Klasse tijd voor Stefan!

Voor zijn 5e marathon had Stefan gekozen voor Hamburg. In Amsterdam was hij al dicht bij de 3-uurs grens gekomen. De droom van veel marathonloper is sub 3 uur. Ook die van Stefan. Reken maar dat hij alles gegeven heeft in Hamburg. Slechts 4 sec bleef hij boven zijn tijd van Amsterdam. Klasse Stefan!
Verslagje van Stefan:
De heuvels, de harde wind en weersverwachtingen die niet helemaal klopten, waardoor ik iets te warm was gekleed ( 2 shirts ), maakten het een hele zware marathon.

De start was goed, met wel een nieuw PR halverwege 1.28.17, maar daarna kreeg ik het moeilijk, de gedroomde eindtijd kon ik wel vergeten en het belangrijkste op dat moment was om zonder nieuwe blessures de race uit te lopen, de Slachte marathon zit er namelijk ook aan te komen. Hamburg is een mooie Marathon met heel veel enthousiast publiek langs de kant en een hele leuke sfeer en de organisatie, nou ja en dat weten we wel, kun je wel aan die Duitsers overlaten. Het was een heerlijk weekend.

Krantenartikel
42.2 km netto
Stefan Dagelet, + 4 sec 3:03:50


Link naar de website

Reacties (1) Geen reacties meer mogelijk
1 maandag 18 april 2016 22:03
Peter Pet
Je loopt wel heel erg constant Stefan. een p.r. op de halve in een marathon dat had ik nog nooit gehoord. Maar dat komt vast omdat je nog weinig halve marathons hebt gelopen. Je tussentijden bekeken, net iets minder hard dan gaat het je de volgende marathon vast lukken. Als ik heel blijf in de Slachte ga ik ook weer proberen om wat dichterbij de 3 uren te komen in het najaar.

Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2022  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst