Udikloop, Klijndijk, 10km, 21 januari 2017
Heelhuids crossen in Klijndijk!

Klijndijk2017
Foto: Harm Jan Kors,  - speciaal naar Klijndijk voor de mooie foto's!

Af en toe crossen hoort ook bij een marathonvoorbereiding. En Erik houdt zich strak aan 't schema. De wedstrijd in Groningen is voor hem geen optie, want daar heeft hij geen goede herinneringen aan over gehouden. Dus op zoek naar een andere. Gelukkig kun je in Klijndijk deze zaterdag ook crossen en staat hij als eerste LBer daar aan de start.

Erik: Vandaag staat er een 10 km wedstrijd op het programma, MT- schema. Bij gebrek aan wegwedstrijden in het noorden, afgereisd met Monique naar Klijndijk om hier 10 km te gaan crossen.

Waar ik eigenlijk zeer slechte herinneringen aan over heb gehouden na vorig jaar, toen ik mijn pees/plaat  afscheurde, Zac F cross. Aangekomen bij " ons hokkie" zien we Harm Jan Kors ook lopen met zijn super camera, om weer een mooie foto reportage te maken Klasse HJK. omkleden kan gewoon buiten in een daarvoor op gezette heren of dames tent , echt druk is het hier niet, brrrr !! Harmen Noor de speaker van vandaag roept iedereen om in het start al te komen staan , om na een paar minuten van start te gaan. Met een strak heldere lucht en sneeuw op het veld is het fantastisch loopweertje. Na één rondje voetbalveld 1km verhard slaan we het bos in om twee grote 8 lussen te draaien. Goed uitkijken waar je je voeten zet , banden sporen zijn opgevroren en glad , midden sneeuw waar je iets meer grip hebt maar wat zwaarder loopt. Heel mooi parcours ook hele smalle paden met scherpe bochten goed aangegeven. Kan redelijk tempo houden wat mensen ingehaald om vervolgens met één loper dit klusje uit te vechten. Nog één ronde voetbalveld om te finishen. Heelhuids dit keer gelukkig !! Best leuk crossloopjes!


10 km
netto
Erik van Dijken, 6e M veteranen 40:20Link naar de website


Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2022  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst