Verslagjes: Natuurloop, Siddeburen, 25 april 2009
Geschreven door Tineke, Kees   

Verslagjes van Tineke en Kees

Tineke

De eerste wedstrijd na de marathon. Ben benieuwd hoe dat gaat.
Ga natuurlijk veel te snel van start, veel te hoge hartslag, terwijl ik mij voorgenomen had om toch vooral rustig te starten en onderweg bekijken wat ik verder zal gaan doen......niet dus!! Krijg mijn hartslag ook niet naar beneden, och, komt natuurlijk door het warme weer denk ik dan maar. Het loopt wel lekker en ik hou de pas er goed in. Onderweg wordt er nog even tegen mij gezegd, zo filmster, ook weer aanwezig. Ja, ik wel!!
Kom ik iemand bij 7 km tegen die wandelt, ik zeg, kom op doorzetten en hij haakt bij mij aan en samen gaan we verder. Op de terugweg flinke tegenwind. Ik vraag hem heel lief, vind je het goed als ik achter jou ga lopen????? Maar natuurlijk. Gaat ie opeens veel langzamer lopen, stapje erbij??. Dan gaat ie weer veel te snel, kan je niet bijhouden.......hij weer wat langzamer. Op het laatste stuk gaat ie nog even versnellen, laat maar lopen, zit er bij mij niet meer in.
Bij de finish staat ie mij op te wachten.
Heb hem maar es even heel vriendelijk bedankt.
En snelle Henkie heeft het maar even weer gedaan. Gefeliciteerd. Wiebo en Kees ook gefeliciteerd met jullie PR!!
Smile

Kees (v.d. Horn)

Snelle Henk,

Weer gefeliciteerd met je 2e plek. Stond bij de 12 km nog even wat te drinken en op je te wachten, je zou mij nog even halen. Omdat Greet en Janneke er niet waren. Gelukkig was er ook voor mij een vriendelijke dame waarmee ik samen deze 1e 10EM in een mooie tijd kon volbrengen. Langzaam gestart en daarna de loop met z'n tween geleidelijk opgebouwd. Gezamenlijk over de finish in een eindsprintje. Al met al een leuke loop met een goed resultaat.


Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2022  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst