Tocht om de Noord, 25&26 september 2010
TochtomdeNoord2010 In het weekend van 25 en 26 september is de Tocht om de Noord gelopen.
Een aantal LB-ers heeft speciaal naar dit evenement toegeleefd. Zo was Heino uitgeloot voor de Nijmeegse Vierdaagse en dit was een goed alternatief.

Reina maakte een verslagje en zorgde voor de foto's.

HIER
staan de foto's
LINK naar de website

Onze provincie is echt mooi en tijdens het wandelen hebben we tijd genoeg om goed om ons heen te kijken.


Tocht om de Noord op 25 en 26 september.

Peter wenst op site de wandelaars succes en wie zou er lopen?

Ik heb gelopen met Albert en wel op de zaterdag van Zeerijp - Warffum 22 km en op de zondag van Warfhuizen - Zoutkamp 17 km.
Zaterdag was het prima wandelweer, we gingen langs de akkers, soms door de blubber, over kleine slingerpaadjes, door dorpjes waar van alles te zien en proeven was. In Warffum kregen we als beloning lekkere soep.
Zondag was het bewolkt maar en wij hebben maar een paar regendrupjes gehad en dat mocht de pret niet drukken. Ook vandaag weer over kleine paadjes langs plekjes waar ik anders nooit zou komen en het was wederom een verrassende dag. Onze provincie is echt mooi en tijdens het wandelen hebben we tijd genoeg om goed om ons heen te kijken. In Zoutkamp kregen we deze dag als beloning stamppot en een mooie kalender voor 2011, de mensen die over 2 dagen 80 km hebben gelopen ook nog een medaille.
Van onze Loopgroep heb ik gezien: Heino met zijn Trees (80 km) Jeanet met echtgenoot (39 km) trainer Dirk met zijn vrouw (23 km).
Nu op naar????????

Reina


Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2023  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst